Социални Мрежи
Каталог
ЗА УЧИЛИЩЕ
СПОРТ
  • Начало /
  • Новини /
  • Платформа по състезателна математика от 1 до 4 клас подготвя детето Ви !

Платформа по състезателна математика от 1 до 4 клас подготвя детето Ви !

5 юли 2022
Платформа по състезателна математика от 1 до 4 клас подготвя детето Ви !

 Еasymath.bg е първата по рода си иновативна учебна онлайн платформа, предназначена за деца от 1 до 4 клас от цялата страна в помощ на подготовката за математически състезания и за изпита за прием в математическите гимназии след 4 клас в цялата страна.

 Модул Видео обучение: В 84 видео урока и задачи към тях са разгледани подробно 42 основни теми по състезателна математика.

 Модул Онлайн подготовка за състезания: Задачите от последните 12 години от най-масовите състезания за 1 - 4 клас се решават и оценяват автоматично онлайн. За всичките почти 5000 задачи са предоставени не само отговори, но и подробни решения.

В Еasymath.bg се провеждат онлайн състезания по математика за деца от ПУК до 4 клас и пробни изпити за 4 клас по формата на „Математика за всеки“.

 В платформата Еasymath.bg децата от 1 до 4 клас могат да се подготвят по състезателна математика лесно и удобно по всяко време, от всяко устройство и на всяко място.

Източник uchiteli.bg

Математиката може да бъде лесна с ето тези продукта - https://www.schoolbg.com/dvustranni-magnitni-drobni-okraznosti-learning-resources-ler-0608.html

https://www.schoolbg.com/goliama-darvena-tablitza-za-umnozenie.html

Категория математика - https://www.schoolbg.com/matematika.html

 

 

 

Сподели: