ЗА УЧИЛИЩЕ
ЗА ОФИСА
СПОРТ

Тялото и израженията на лицето - магнитно класно пособие

  • Кат. номер: DK11

Образователният аспект на тази игра се разгръща около възприемането на тялото и неговите елементи. Колективна, практическа, езикова игра за развитието на познанието за: Частите на тялото. Концепциите пространство и време. Ляво и дясно. Полова идентификация. Представите за размер, цвят и форма. Чувства и емоции. Имитация. Креативност и устно изразяване. Препоръчва се при изучаване на и на втори език. Съдържа 102 отделни части със самозалепващи магнити и педагогическо ръководство

126,00 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Тялото и израженията на лицето - магнитно класно пособие
Доставка
Доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НА ВСЯКА ПОРЪЧКА НАД 99 лв. с ДДС!

За всички останали поръчки под тази стойност се начислява 5 лв.

Поръчки от за продукти от категория Фитнес/гири,дъмбели/пудовки/Мебели имат специални цени за доставка които се виждат при поръчка или се доуточняват в последствие.

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди.

При условие, че клиентът желае да използва друга куриерска фирма, доставката е за негова сметка, като не се отдържат начислените 5 лв

Доставката се извършва за цялата страна на до 2 работни дни на посоченият от клиента адрес.

В случай, че желаете да получите пратката си от някой от офисите на куриера, моля да го посочите във вашата поръчка. Можете да проверите офисите на Спиди от ТУК.

При доставка клиента получава поръчаните стоки в подходяща за транспорт опаковка, данъчна фактура (в случаите с плащане в брой и касова бележка), гаранционна карта и ръководство за употреба.

Всеки продукт може да бъде прегледан преди заплащане на наложен платеж.

Условията за безплатна доставка важат единствено за България. За поръчки от чужбина, моля изпратете запитване чрез чата или контактната форма за точната стойност на доставката.

* SchoolBG.com си запазва правото да сменя правилата и начина на доставка, като своевременно се задължава да Ви информира за промените.

Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!