ЗА УЧИЛИЩЕ
ЗА ОФИСА
СПОРТ
  • Кат. номер: DK13

Природата и нейното опазване - магнитно табло

176,00 лв.
+ -

Повече от 100 фигури, с които могат да се създадат различни сцени във връзка със защитата на природата, факторите за нейното замърсяване и ресурсите, които ни дава, атмосферните явления (климат). Колективна, практическа, езикова игра, предназначена за развитието на различни области: Навици за защита на природата. - Устен език. - Концепциите пространство и време. - Визуални и слухови представи. - Логическо и математическо мислене. - Внимание и памет. Препоръчва се и при изучаване на втори език. Съдържание: 1 метално табло 70/50cm. илюстрирано с пейзаж. Повече от 100 фигури със самозалепващи се магнити. Педагогическо ръководство за занимания.

Доставка
Доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НА ВСЯКА ПОРЪЧКА НАД 99 лв. с ДДС!

За всички останали поръчки под тази стойност се начислява 5 лв.

Поръчки от за продукти от категория Фитнес/гири,дъмбели/пудовки/Мебели имат специални цени за доставка които се виждат при поръчка или се доуточняват в последствие.

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди.

При условие, че клиентът желае да използва друга куриерска фирма, доставката е за негова сметка, като не се отдържат начислените 5 лв

Доставката се извършва за цялата страна на до 2 работни дни на посоченият от клиента адрес.

В случай, че желаете да получите пратката си от някой от офисите на куриера, моля да го посочите във вашата поръчка. Можете да проверите офисите на Спиди от ТУК.

При доставка клиента получава поръчаните стоки в подходяща за транспорт опаковка, данъчна фактура (в случаите с плащане в брой и касова бележка), гаранционна карта и ръководство за употреба.

Всеки продукт може да бъде прегледан преди заплащане на наложен платеж.

Условията за безплатна доставка важат единствено за България. За поръчки от чужбина, моля изпратете запитване чрез чата или контактната форма за точната стойност на доставката.

* SchoolBG.com си запазва правото да сменя правилата и начина на доставка, като своевременно се задължава да Ви информира за промените.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!