ЗА УЧИЛИЩЕ
ЗА ОФИСА
СПОРТ
  • Кат. номер: DF725

Пъзел Часовникът

9,00 лв.
+ -

Кръглият пъзел с дръжки „Часовник“ е подукт, който можете да използвате в широк възрастов диапазон според възможностите на децата за учене и бързина на усвояване на знания и умения и според поставените от педагога цели. Може да бъде въведен в играта или обучението на детето още в по-ранна възраст като пъзел с дръжки – за развитие на фината моторика;подходящ е при занимания за придобиване на ранни математически умения – разпознаване на цифрите, броене; въвеждане на понятията за време, запознаване с 24- часовия режим и дигиталния часовник.

Доставка
Доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НА ВСЯКА ПОРЪЧКА НАД 99 лв. с ДДС!

За всички останали поръчки под тази стойност се начислява 5 лв.

Поръчки от за продукти от категория Фитнес/гири,дъмбели/пудовки/Мебели имат специални цени за доставка които се виждат при поръчка или се доуточняват в последствие.

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди.

При условие, че клиентът желае да използва друга куриерска фирма, доставката е за негова сметка, като не се отдържат начислените 5 лв

Доставката се извършва за цялата страна на до 2 работни дни на посоченият от клиента адрес.

В случай, че желаете да получите пратката си от някой от офисите на куриера, моля да го посочите във вашата поръчка. Можете да проверите офисите на Спиди от ТУК.

При доставка клиента получава поръчаните стоки в подходяща за транспорт опаковка, данъчна фактура (в случаите с плащане в брой и касова бележка), гаранционна карта и ръководство за употреба.

Всеки продукт може да бъде прегледан преди заплащане на наложен платеж.

Условията за безплатна доставка важат единствено за България. За поръчки от чужбина, моля изпратете запитване чрез чата или контактната форма за точната стойност на доставката.

* SchoolBG.com си запазва правото да сменя правилата и начина на доставка, като своевременно се задължава да Ви информира за промените.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!