# Меню
ЗА УЧИЛИЩЕ
ЗА ОФИСА
СПОРТ

Модел на биещо сърце

  • Кат. номер: 765023035353

Моделът помага на учениците да визуализират движението на кръвта от сърцето към белите дробове, с лесна и незамърсяваща система. Лесният за употреба мултисензорен модел се използва с обикновената ръчна помпа, за да покаже основното движение на кръвта в сърцето и белите дробове. Създава запаметяваща се картина на взаимодействието между сърцето и белите дробове при обмяната на кислород чрез добавяне на оцветена течност в устройството. Включва ясно обозначени сърдечни камери, аорта, вени и бели дробове, 10 опаковки боя и Ръководство за занимания. Размери 30 см дължина x 27 см широчина.

Възраст 8-12г

95,00 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Модел на биещо сърце
Доставка
Доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НА ВСЯКА ПОРЪЧКА НАД 99 лв. с ДДС!

За всички останали поръчки под тази стойност се начислява 5 лв.

Поръчки от за продукти от категория Фитнес/гири,дъмбели/пудовки/Мебели имат специални цени за доставка които се виждат при поръчка или се доуточняват в последствие.

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди.

При условие, че клиентът желае да използва друга куриерска фирма, доставката е за негова сметка, като не се отдържат начислените 5 лв

Доставката се извършва за цялата страна на до 2 работни дни на посоченият от клиента адрес.

В случай, че желаете да получите пратката си от някой от офисите на куриера, моля да го посочите във вашата поръчка. Можете да проверите офисите на Спиди от ТУК.

При доставка клиента получава поръчаните стоки в подходяща за транспорт опаковка, данъчна фактура (в случаите с плащане в брой и касова бележка), гаранционна карта и ръководство за употреба.

Всеки продукт може да бъде прегледан преди заплащане на наложен платеж.

Условията за безплатна доставка важат единствено за България. За поръчки от чужбина, моля изпратете запитване чрез чата или контактната форма за точната стойност на доставката.

* SchoolBG.com си запазва правото да сменя правилата и начина на доставка, като своевременно се задължава да Ви информира за промените.

Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!