• Количката е празна

Доставка и Връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НА ВСЯКА ПОРЪЧКА НАД 99 лв. с ДДС.

За всички останали поръчки под тази стойност се начислява 5 лв. 

Поръчки за продукти от категории Мебели и Фитнес/гири, дъмбели, пудовки имат специални цени за доставка, които се доуточняват в последствие.

Условията за Безплатна доставка важат единствено за България. За точната стойност на доставка на поръчки за Чужбина, моля изпратете запитване чрез чата или контактната форма.

 

Доставката се извършва за цялата страна до 2 работни дни на посоченият от клиента адрес или офис на куриер от куриерски фирми -  Econt и Sameday

При доставка, клиента получава поръчаните стоки в подходяща за транспорт опаковка, данъчна фактура (в случаите с плащане в брой и касова бележка), гаранционна карта и ръководство за употреба.

Всеки продукт може да бъде прегледан преди заплащане на наложен платеж.

 

* SchoolBG.com си запазва правото да сменя правилата и начина на доставка, като своевременно се задължава да Ви информира за промените.

Може да върнете поръчката в срок до 14 дни, след датата на покупката. Транспортните разходи по връщането се поемат от вас. Продуктите трябва да са в пълна окомплектация, с непроменен софтуер и ненаранен външен вид, с нерегистрирана или удължена гаранция и да не са били изработени по индивидуална поръчка.

Преди да върнете вашата поръчка моля да ни уведомите по e-mail: office@eltechbg.com или на телефони: 0885345144, 0895622801. Моля, връщайте продуктите на адрес: гр. Димитровград, бул. Д.Благоев 1 или офис на Еконт Димитровград, Автогара пазара.