ЗА УЧИЛИЩЕ
ЗА ОФИСА
СПОРТ
  • Кат. номер: 6946

Дозатор Kimberly-Clark AQUARIUS за тоалетна хартия на пачки 6946

29,00 лв.
+ -

Дозаторът Kimberly-Clark AQUARIUS 6946 за тоалетна хартия на пачки повишава хигиената, подобрява комфората и грижата и спомага за контролиране на разходите за консумативи във вашите санитарни помещения.

Идеален е за дозиране на тоалетна хартия на късове без да е необходимо да се докосва дозатора, като спомага да се намали замърсяването и разпростанението на зарази. Дизайна на дозатора също тъка спомага за лесното зареждане, предотвратява препълването и разхода на излишни късове.

Размери: 169mm x 338mm x 123mm

Подходящ консуматив: Kimberly-Clark HOSTESS тоалетна хартия на пачки - двупластова

Доставка
Доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НА ВСЯКА ПОРЪЧКА НАД 99 лв. с ДДС!

За всички останали поръчки под тази стойност се начислява 5 лв.

Поръчки от за продукти от категория Фитнес/гири,дъмбели/пудовки/Мебели имат специални цени за доставка които се виждат при поръчка или се доуточняват в последствие.

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди.

При условие, че клиентът желае да използва друга куриерска фирма, доставката е за негова сметка, като не се отдържат начислените 5 лв

Доставката се извършва за цялата страна на до 2 работни дни на посоченият от клиента адрес.

В случай, че желаете да получите пратката си от някой от офисите на куриера, моля да го посочите във вашата поръчка. Можете да проверите офисите на Спиди от ТУК.

При доставка клиента получава поръчаните стоки в подходяща за транспорт опаковка, данъчна фактура (в случаите с плащане в брой и касова бележка), гаранционна карта и ръководство за употреба.

Всеки продукт може да бъде прегледан преди заплащане на наложен платеж.

Условията за безплатна доставка важат единствено за България. За поръчки от чужбина, моля изпратете запитване чрез чата или контактната форма за точната стойност на доставката.

* SchoolBG.com си запазва правото да сменя правилата и начина на доставка, като своевременно се задължава да Ви информира за промените.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!