ЗА УЧИЛИЩЕ
ЗА ОФИСА
СПОРТ
  • Кат. номер: Z73281

Дървени сензорни тухлички 16 броя

105,00 лв.
+ -

Комплект от 16 дървени сензорни тухлички в 4 форми с различно съдържание - мъниста, цветен пясък и вода, акрилни цветни прозорчета. Сетивните блокчета ще помогнат на децата да експериментират и проявяват творческо мислене, тъй като фигурите дават много възможности за аранжиране, построяване, разпознаване на геометрични форми, комбиниране на цветове.

Комплектът е изключително полезен за изграждане на критично мислене и разбиране на причинно-следствени връзки. Комбинацията от гладко дърво и ярко цветово съдържание правят фигурките привлекателни и интересни за деца от всички възрасти, като им осигуряват многобройни образователни възможности. Размери на правоъгълника - 14 х 7 х 4см.


Комплектът Дървени сензорни тухлички развива децата в следните сфери на обучение:
• Личностно развитие - сетивност
• Физическо развитие - конструиране, строителство
• Разбирането на света - наблюдение, цвят и звук
• Математика - форма и пространство
• Комуникация - език

Доставка
Доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НА ВСЯКА ПОРЪЧКА НАД 99 лв. с ДДС!

За всички останали поръчки под тази стойност се начислява 5 лв.

Поръчки от за продукти от категория Фитнес/гири,дъмбели/пудовки/Мебели имат специални цени за доставка които се виждат при поръчка или се доуточняват в последствие.

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди.

При условие, че клиентът желае да използва друга куриерска фирма, доставката е за негова сметка, като не се отдържат начислените 5 лв

Доставката се извършва за цялата страна на до 2 работни дни на посоченият от клиента адрес.

В случай, че желаете да получите пратката си от някой от офисите на куриера, моля да го посочите във вашата поръчка. Можете да проверите офисите на Спиди от ТУК.

При доставка клиента получава поръчаните стоки в подходяща за транспорт опаковка, данъчна фактура (в случаите с плащане в брой и касова бележка), гаранционна карта и ръководство за употреба.

Всеки продукт може да бъде прегледан преди заплащане на наложен платеж.

Условията за безплатна доставка важат единствено за България. За поръчки от чужбина, моля изпратете запитване чрез чата или контактната форма за точната стойност на доставката.

* SchoolBG.com си запазва правото да сменя правилата и начина на доставка, като своевременно се задължава да Ви информира за промените.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!