ЗА УЧИЛИЩЕ
ЗА ОФИСА
СПОРТ

LEGO MINDSTORMS EV3 инженерни проекти

  • Кат. номер: Y7025544
LEGO MINDSTORMS EV3 инженерни проекти, EV3 Design Engineering Projects разполагат с учебна програма от 30 часа обучение. Проектите включват дейности, насочени към решаване на реални проблеми и изследвания в науки като технологии, инженерство и математика., Учебната програма се състои от 3 основни части като във всяка една отделна част има по 5 разработени инженерни проекта.,Първа част - "Уверете се, че се движат" - тук учениците са изправени пред предизвикателството да проектират и създават роботи, които успешно да се движат с помоща на мотори и сензори. В петте проекта, учениците ще трябва да приложат на практика знанията си по математика като създават роботи със способности да измерват разстояние, скорост, да се движат без колела и под наклон., Втора част - "Създаване на по-умни роботи" - в тези проекти е необходимо учениците да добавят сензори към своите роботи, за да могат да контролират поведението им и да извършват анализи на данните от сензорите. Посредством добавените сензори, учениците ще имат възможността да измерват околната среда и да разграничават специфични цветове.,Трета част - "Създаване на система" - учениците трябва да проектират система от програмирани роботи, които задвижват топка, събират и поставят различни обекти, имитират производство, както и разграничават различни цветове.,Накрая учениците имат възможността да тестват системата и да съберат данни за анализ, който по-късно може да послужи за оптимизация на системата., Структурата на дейности в LEGO проектите наподобяват процеса на реалното инженерно проектиране, използвано в много индустрии. Всеки проект започва с кратко обяснение и видео на действащи роботи, които помагат на учениците да добият реална представа.,Целият процес по изработване на роботи и разрешаване на проблеми позволяват на учениците да натрупат знания и опит в инженерните науки, да развият комуникативните си умения и творческо мислене.,
299,00 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
LEGO MINDSTORMS EV3 инженерни проекти
Доставка
Доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НА ВСЯКА ПОРЪЧКА НАД 99 лв. с ДДС!

За всички останали поръчки под тази стойност се начислява 5 лв.

Поръчки от за продукти от категория Фитнес/гири,дъмбели/пудовки/Мебели имат специални цени за доставка които се виждат при поръчка или се доуточняват в последствие.

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди.

При условие, че клиентът желае да използва друга куриерска фирма, доставката е за негова сметка, като не се отдържат начислените 5 лв

Доставката се извършва за цялата страна на до 2 работни дни на посоченият от клиента адрес.

В случай, че желаете да получите пратката си от някой от офисите на куриера, моля да го посочите във вашата поръчка. Можете да проверите офисите на Спиди от ТУК.

При доставка клиента получава поръчаните стоки в подходяща за транспорт опаковка, данъчна фактура (в случаите с плащане в брой и касова бележка), гаранционна карта и ръководство за употреба.

Всеки продукт може да бъде прегледан преди заплащане на наложен платеж.

Условията за безплатна доставка важат единствено за България. За поръчки от чужбина, моля изпратете запитване чрез чата или контактната форма за точната стойност на доставката.

* SchoolBG.com си запазва правото да сменя правилата и начина на доставка, като своевременно се задължава да Ви информира за промените.

Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!