ЗА УЧИЛИЩЕ
ЗА ОФИСА
СПОРТ
  • Кат. номер: DF251

Намери главата Пчеличката Мая

19,99 лв.
+ -
Намери главата Пчеличката Мая, Целта на този лабиринт е детето да свърже главата на всяко животно с тялото му, придвижвайки ги по улеите на играта. Но има и малка уловка: то може да премества главите една по една последователно и трябва да се съобрази с формата им, за да могат да се разминават по улеите, докато всяка намери правилното си място. Така детето развива способността си да взема решения, да търси различни пътища за решаване на задачата, да бъде по-съобразително и наблюдателно.,Развива фината моторика и зрително –моторната координация; когато се работи за стимулиране на основната ръка е ,препоръчително упражненията да се изпълняват с нея без да се допуска смяна и редуване на ръцете.,Развива познавателните способности на детето и речниковия запас; стимулира въображението и логическото мислене., Спомага за ориентация на детето в пространството; разбиране на пространствени понятия „горе“, „долу“, „от едната страна“, „от другата страна“, което е подготовка на детето за ляво-дясна ориентация в двуизмерното ,пространство.,Играта развива уменията за коопериране в партньорската двойка възрастен-дете.,Как да играем?, Играта може да протече в партньорска двойка възрастен – дете, чрез което да се въведат правила и основни социални модели:,- двамата с теб – възрастният направлява двъжението на детето;,- заедно с теб – възрастният подпомага движението на детето;,- един след друг – детето изчаква движението на възрастния; - да комбинираме с други играчки според поставените цели;Препоръчителна възраст: 3+,Код на продукта: DF251 , Размер на артикула: 40 х 2 х 30 см,Материал : дърво, Повърхностите са устойчиви на механично въздействие и са лесни за почистване.,Брой части: 8,Забележка:,Всички играчки се тестват по най-високите международни стандарти и съответстват на европейската директива за безопасност на играчките / Directive 88/378/EEC on the Safety of Toys / и притежават сертификати за качество / CE conformity marking /. Тази директива предвижда най-високата възможна гаранция за безопасност, с постоянен и редовен мониторинг на продаваните стоки.,
Доставка
Доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НА ВСЯКА ПОРЪЧКА НАД 99 лв. с ДДС!

За всички останали поръчки под тази стойност се начислява 5 лв.

Поръчки от за продукти от категория Фитнес/гири,дъмбели/пудовки/Мебели имат специални цени за доставка които се виждат при поръчка или се доуточняват в последствие.

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди.

При условие, че клиентът желае да използва друга куриерска фирма, доставката е за негова сметка, като не се отдържат начислените 5 лв

Доставката се извършва за цялата страна на до 2 работни дни на посоченият от клиента адрес.

В случай, че желаете да получите пратката си от някой от офисите на куриера, моля да го посочите във вашата поръчка. Можете да проверите офисите на Спиди от ТУК.

При доставка клиента получава поръчаните стоки в подходяща за транспорт опаковка, данъчна фактура (в случаите с плащане в брой и касова бележка), гаранционна карта и ръководство за употреба.

Всеки продукт може да бъде прегледан преди заплащане на наложен платеж.

Условията за безплатна доставка важат единствено за България. За поръчки от чужбина, моля изпратете запитване чрез чата или контактната форма за точната стойност на доставката.

* SchoolBG.com си запазва правото да сменя правилата и начина на доставка, като своевременно се задължава да Ви информира за промените.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!