# Меню
ЗА УЧИЛИЩЕ
ЗА ОФИСА
СПОРТ
  • Кат. номер: Y672206

Този светодиоден масив осигурява забавна и очарователна демонстрация на това, как цветовете влияят върху дължината на вълната.

Безценен за определяне честотата на различните цветове, LED масивът разполага с 11 вертикално монтирани светлини, вариращи от тъмно червено до виолетово, плюс бяло.

Единадесетте различни цветни светодиода се монтират в 12-инчова метална тръба. Цветовете и дължините на вълните са маркирани. И масивът се захранва от трансформатор.

Ротационният бутон ви позволява да показвате всеки цвят индивидуално или всичките 11 едновременно.Можете да включите светодиодите отделно.

222,00 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
LED МАСИВ
Доставка
Доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НА ВСЯКА ПОРЪЧКА НАД 99 лв. с ДДС!

За всички останали поръчки под тази стойност се начислява 5 лв.

Поръчки от за продукти от категория Фитнес/гири,дъмбели/пудовки/Мебели имат специални цени за доставка които се виждат при поръчка или се доуточняват в последствие.

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди.

При условие, че клиентът желае да използва друга куриерска фирма, доставката е за негова сметка, като не се отдържат начислените 5 лв

Доставката се извършва за цялата страна на до 2 работни дни на посоченият от клиента адрес.

В случай, че желаете да получите пратката си от някой от офисите на куриера, моля да го посочите във вашата поръчка. Можете да проверите офисите на Спиди от ТУК.

При доставка клиента получава поръчаните стоки в подходяща за транспорт опаковка, данъчна фактура (в случаите с плащане в брой и касова бележка), гаранционна карта и ръководство за употреба.

Всеки продукт може да бъде прегледан преди заплащане на наложен платеж.

Условията за безплатна доставка важат единствено за България. За поръчки от чужбина, моля изпратете запитване чрез чата или контактната форма за точната стойност на доставката.

* SchoolBG.com си запазва правото да сменя правилата и начина на доставка, като своевременно се задължава да Ви информира за промените.

Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!