# Меню
ЗА УЧИЛИЩЕ
ЗА ОФИСА
СПОРТ
  • Кат. номер: 52-2105

Комплект, осигуряващ точни демонстрации на основните оптични принципи. Плъзгачите могат да бъдат заключени на определено място.

  •      Лесен за работа
  •      Изключително издръжлив
  •      Изработен от алуминий

Комплектът включва: Сребристо-бяла оксидирана база, дължина 1000 мм; 3 черни плъзгача, 40 мм;матирана крушка 40 W / 220V AC, монтирана в единия край на оптичната релса със свързваща кутия и превключвател за включване / изключване;изпъкнали лещи, 80мм, с пластмасова рамка и метален прът за монтиране на плъзгачи; вдлъбнати лещи, 80мм, с пластмасова рамка и метален прът за монтиране на плъзгачи; бял екран и др.

290,00 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
ОПТИЧЕН СТЕНД
Доставка
Доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НА ВСЯКА ПОРЪЧКА НАД 99 лв. с ДДС!

За всички останали поръчки под тази стойност се начислява 5 лв.

Поръчки от за продукти от категория Фитнес/гири,дъмбели/пудовки/Мебели имат специални цени за доставка които се виждат при поръчка или се доуточняват в последствие.

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди.

При условие, че клиентът желае да използва друга куриерска фирма, доставката е за негова сметка, като не се отдържат начислените 5 лв

Доставката се извършва за цялата страна на до 2 работни дни на посоченият от клиента адрес.

В случай, че желаете да получите пратката си от някой от офисите на куриера, моля да го посочите във вашата поръчка. Можете да проверите офисите на Спиди от ТУК.

При доставка клиента получава поръчаните стоки в подходяща за транспорт опаковка, данъчна фактура (в случаите с плащане в брой и касова бележка), гаранционна карта и ръководство за употреба.

Всеки продукт може да бъде прегледан преди заплащане на наложен платеж.

Условията за безплатна доставка важат единствено за България. За поръчки от чужбина, моля изпратете запитване чрез чата или контактната форма за точната стойност на доставката.

* SchoolBG.com си запазва правото да сменя правилата и начина на доставка, като своевременно се задължава да Ви информира за промените.

Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!