Социални Мрежи
Каталог
ЗА УЧИЛИЩЕ
СПОРТ

УЧИЛИЩЕ

виж тук

МЕБЕЛИ

виж тук

СПОРТ

виж тук

Статии

Виж всички
Образователна роботика с Nezha Inventor и Micro:bit
17 май 2023

Базиран на сензори Planet X, Nezha Inventor's комплект е предназначен за BBC micro:bit. Той съдържа множество сензори и модули, включително LED, тримпот, сензор за влажност на почвата, ултразвуков сензор, сензор за сблъсък, сензор за проследяване на линията и т.н., както и снад 400 броя части за конструктор. Създадени са над 36 модела с този комплект с цел да култивираме и вдъхновяваме креативността и въображението на децата.

Прочети още
Настройте своя Micro:bit
11 май 2023

Вие казвате на компютри като micro:bit какво да правят, като им давате инструкции. Наборите от инструкции за компютри се наричат програми. Програмите са написани на код , език, който и вие, и компютърът можете да разберете. Можете да програмирате своя micro:bit в онлайн софтуера за блоково програмиране MakeCode или текстови редактори за Python. 

Прочети още
STEM – какво трябва да знаем за него?
10 май 2023

Обучението по STEM дава възможност на децата да изградят една цялостна картина за света, в който живеят. Чрез изследване и игра те се учат сами да правят изводи, да си обясняват дадени явления и да съставят собствена гледна точка за природата, хората, социалната и културна среда, която ги заобикаля на локално и глобално ниво.

Прочети още

РОБОТИКА

виж тук

ДЕТСКА ГРАДИНА

виж тук

ДЕТСКИ ИГРАЧКИ

виж тук

SchoolBg.com - Магазин за училището и детската градина

Тук ще намерите образувателни материали, спортни стоки, специализирано оборудване и мебели, хигиенни продукти и консумативи за училища и детски градини.

Нашата цел е да направим времето прекарано в училище и в детската градина по-интересено и по-полезено за нашите деца, като предоставим модерни и функционални продукти, които да помогнат на учителите по-лесно и по-бързо да успяват да предадат знанията на своите ученици. 

Наши продукти можете да намерите и в:

Посетете Schoolbg.com в ShopMania